Meesteropleiding
Deze opleiding gaat 5 sept 2018 van start. Vol = vol (maximaal 9 deelnemers) dus bevestig jouw deelname en schrijf je nu in.
Kosten: per leerjaar € 1200.00 in 10 mnd te betalen.

Woensdag van 19.30 - 22. 30 uur

Docent: Lion Elverding

Toelichting

Met de 'Meesteropleiding' (HBO/Universitair niveau) wordt een eerste meestergraad (Yogacharya) verkregen in de klassieke Yoga en daarmee de bevoegdheid om zelf docenten op te leiden. Voorwaarde tot deelname aan deze opleiding is de Docentenopleiding of een vergelijkbare opleiding elders. Er vindt een verdieping plaats van de Klassieke Yoga op het gebied van de Yoga-technieken, Geheime Leer, Esoterische Kosmologie, Universele Psychologie, Upanishads (Anugita), Sanskriet, etc. De opleiding is erkend door de vereniging SYN en voldoet aan de eisen uit hun opleidingsplan.

De opleiding wordt gegeven in cycli van 3 jaar. Men kan op ieder moment instromen. De lessen vinden wekelijks plaats op Woensdag van 19.30 tot 22.30 uur, met uitzondering van de schoolvakanties. Start 5 september 2018. Tussentijdse instroming is mogelijk.
Bijzondere aandacht wordt in dit opleidingsjaar o.a. besteed aan de Anugita, welke door Klaas Stuive is vertaald in het Nederlands.

Lesschema

35 weken per jaar. Een les duurt 3 uur. Totaal aantal uren: 1050 (incl. thuiswerk).
Kosten: Meesteropleiding totaal per jaar € 1200,= (vraag studiegids aan met uitleg over deze opleiding).
De opleiding bestaat uit drie delen die tijdens iedere les van 3 uur steeds aan de orde komen, zowel praktisch als theoretisch:
Vraag een studiegids aan door een email naar: te sturen.
Copyright © 2017 - Raja Yoga Almere, Alle rechten voorbehouden.