Restorative Aerial Yoga

De therapeutische variant van Hangmat Yoga of Anti-gravity Yoga is bedoeld voor mensen met een beperking, chronische blessures of pijn. Of als je toe bent aan een rustige, meditatieve vorm van yoga, maar toch het speelse van Aerial Yoga wilt ervaren. Waar het doek tijdens Aerial Yoga op heuphoogte van de grond hangt, wordt er bij deze variant veel lager gewerkt, rond 30cm van de grond af.
Op deze manier kan het hoogteverschil tussen doek en grond gebruikt worden voor het restorative doel, net zoals men gebruik zou maken van props tijdens een Restorative Raja les. Een combinatie van stretchen, ademhalingsoefeningen, meditatie en de natuurlijke massage die een doek geeft helpt om spieren te ontspannen, het wervelkolom langer te maken en het hoofd leeg te halen. Dus zelfs voor burnout verschijnselen is Restorative Aerial Yoga een prima vorm. Vele lichaamlijke klachten onstaan als gevolg van stress.
Door gebruik te maken van zwaartekracht wordt het genesende werking van het lichaam getriggert en kan er op deze manier een productieve start gemaakt worden aan een traject richting een gezonde, gebalanseerde leefstijl.
Vrijdagavond: 18.45 tot 20.15 uur (opgeven via email)
Copyright © 2017 - Raja Yoga Almere, Alle rechten voorbehouden.