Aerial Yoga

Aerial Yoga wordt ook Hangmat Yoga of Anti-gravity Yoga genoemd, waar je met behulp van een 6m lange doek die aan het plafond bevestigt wordt met haken en carabines, vrij rond kunt zweven alsof je weer helemaal kind bent! Je kunt als beginner gewoon gelijk aan de slag. Op die manier bouw je kracht, souplesse en conditie op terwijl je veilig ondersteunt wordt door het doek. De zwaartekracht werkt mee om spanning uit je lichaam te halen en je een gevoel van vrijheid te geven.
Moeilijker houdingen zijn ineens toeganklijk voor beginners, vooral omgekeerde houdingen waar je normaalgesproken heel lang zonder het doek zou moeten werken om voldoende kracht op te bouwen om ze uit te voeren. Het doek ondersteunt je, geef je zelfvertrouwen om steeds je grenzen te verleggen en het speelse in jezelf te ontdekken. Het masseert je lichaam, bevordert je bloedsomloop, haalt de compressie uit je wervelkolom, en werkt stress tegen.
De groepjes zijn klein (maximaal 7 personen) zodat er alle ruimte is voor persoonlijke begeleiding tijdens een les. De les begint en eindigt met een stilte moment waar je veilig verscholen bent in je doek, afgesloten in je eigen veilge wereld.
Donderdagochtend van 11.00 tot 12.30 uur (opgeven via email).
Copyright © 2017 - Raja Yoga Almere, Alle rechten voorbehouden.