Opleiding Basis Restorative Yoga
Deze opleiding gaat 3 nov 2018 van start. Vol = vol (maximaal 7 deelnemers) dus bevestig jouw deelname en schrijf je nu in. (VOL)
Kosten: per 8 weken € 450.00 in 2mnd te betalen. Er volgt een nieuwe reeks in het voorjaar van 2019.

Docent(en)
Lion Elverding

Toelichting

Restorative Yoga is een methodiek die zowel individueel als groepsgewijs toepasbaar is. Het is zowel voor particulieren als voor Yoga docenten in opleiding haalbaar. Het is gericht op achtzaamheid (bewuste aandacht) op lichaam, geest en ontspanning door o.a. meditatie, ademhaling, lichamelijke oefeningen en andere technieken. Het bevordert aantoonbaar lichamelijk en geestelijk welzijn van mensen met psychische en/of lichamelijke klachten. Tevens is het een remedie tegen verkramping, verstarring, overspannenheid, slapeloosheid, en burn-out.

Methode

De training is gebaseerd op jarenlange zelfstudie. Dat betekent dat er een relatie wordt gelegd met de klassieke yoga. Deze methode, ontwikkeld door Yoga Meester Lion Elverding, is erkend (geaccrediteerd) door de vereniging Samenwerkende Yogadocenten Nederland (SYN) en de International Yoga Federation (IYF) m.b.t. het aantal uren en inhoud.

Opleiding tot trainer

In 8 wekelijkse lessen leer je onder leiding van Yoga Meester Lion Elverding, professionele vaardigheden aan om als leerling docent yogagroepen kwalitatief te begeleiden om geestelijke en lichamelijke klachten onder ogen te zien, deze te accepteren en in de toekomst te leren voorkomen.

Tijdens de opleiding worden lichamelijke (zachte) therapeutische oefeningen, reinigingsoefeningen, ademhalings- en ontspanningstechnieken en meditatievormen beoefend.

De opleiding bestaat uit drie delen die tijdens iedere les van 3 uur steeds aan de orde komen, zowel praktisch als theoretisch:
  • Meditatie en ontspanningstechnieken
  • Educatieve vaardigheden
  • Subtiele anatomie, geneeskunde en psychologie

Locatie

De opleiding wordt gehouden vanaf 3 nov 2018 Zaterdagmiddag van 13.30 – 16.00 in het opleidingscentrum van Raja Yoga Almere, Wollegrasweg 33 te Almere. Lesdatums: 3nov/17nov/1dec/15dec 2018
12jan/26jan/9febr/2mrt 2019

Start

Start 3 nov 2018: De kosten zijn: € 450,00 in 2-delen te voldoen. € 225,- bij inschrijving en € 225,- na twee maanden. Deze kosten zijn inclusief Manuel
  • Item
  • Item
  • Item
Copyright © 2017 - Raja Yoga Almere, Alle rechten voorbehouden.