KAYLENE LIEBENBERG

Ik ben in Zuid-Afrika geboren en getogen, en sinds 1998 woonachtig in Nederland. Tijdens mijn eerste yogadocentenopleiding in 2014 op een Indiase ashram in de Achterhoek, had ik de mogelijkheid een Sanskrietnaam voor mezelf uit te kiezen. Ik heb gekozen voor “Kuvira”, het Sanskriet woord voor een moedige vrouw. Het vergt moed om een sprong te wagen in het diepe, om een verandering te weeg te brengen in je leven, om jezelf te confronteren met alles die je al jaren lang wegmoffelt voor jezelf. Voor mezelf was het een grote stap vanuit een cariere waar ik me zielsongelukkig voelde, naar yogadocent zijn. Het was net zo een grote stap om door meditatie mezelf door en door te leren kennen, met alles wat ik niet fijn vind aan mezelf, en met alle uitdagingen die op mijn pad zijn gekomen als gevolg van deze bewuste keuze richting zelf-kennis.

Yoga heeft me geleerd me niet neer te leggen bij de beperkingen die andere me opleggen. Mijn wens voor iedereen : gebruik yoga om jezelf te bevrijden en je ware zelf te zijn!
 
Mijn Specialisatie:
Klassieke Raja, Hatha, Ashtanga, Restorative Yoga, Aerial Yoga, Restorative Aerial.

In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid en penningmeester van de vereniging van Samenwerkende Docenten van Nederland (SYN).
Email:

Copyright © 2017 - Raja Yoga Almere, Alle rechten voorbehouden.